Rengarenk çiçeklerin arasında gizlenmiş 3 adet yıldız var…10 Saniyede bulabilen henüz çıkmadı

Son zamanlarda her yaş grubunun ilgisini çeken optik illüzyonlar sosyal medyada da git gide yayılmaya başladı. İlgi çekici görsellerin paylaşıldığı illüzyonda göz ve beynin çalışma şekli manipüle ediliyor. Peki siz bu çiçeklerin arasında saklanan 3 yıldızı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Rengarenk çiçeklerin arasında gizlenmiş 3 adet yıldız var…10 Saniyede bulabilen henüz çıkmadı

 Göz veya beynin çalışma prensiplerinin doğal veya yapay şekillerde manipüle eden optik illüzyonlar beyin fonksiyonlarını zorlayarak gelişmesini sağlıyor. Söz konusu optik illüzyonda ise 3 adet yıldız bulunuyor. Bu 3 yıldızı bulmak için ise tam 10 saniye var. Hadi siz de deneyin…
 

Rengarenk çiçeklerin arasında gizlenmiş 3 adet yıldız var…10 Saniyede bulabilen henüz çıkmadı - Resim : 1

KENDİNİZİ DENEYİN 

Renkli çiçeklerin arasında gizlenen 3 adet yıldızımız var. Bu yıldızları bulmak için ise yalnızca 10 saniyeniz var. Yıldızları bulmak istiyorsanız, resme çok dikkatli bakmanızda fayda var! Her şekil birbirinin tekrarı ve aynı gibi görünse de aralarında farklı olan 3 adet yıldız mevcut.

Rengarenk çiçeklerin arasında gizlenmiş 3 adet yıldız var…10 Saniyede bulabilen henüz çıkmadı - Resim : 2

 10 SANİYEDE BULABİLEN ÇIKMADI 

 Süreniz başladı… Renk renk çiçeklerin arasında gizlenen yıldızı bulmak için yalnızca 10 saniyeniz var. Bulamayanlar için ufak bir ipucu verelim. Yıldızımın rengi turuncuya çok çok yakın. Dikkatli bakarsanız orada olacağını görecekseniz.

İŞTE CEVABI 

Rengarenk çiçeklerin arasında gizlenmiş 3 adet yıldız var…10 Saniyede bulabilen henüz çıkmadı - Resim : 3