Resimdeki farklı harfi bulanın IQ'su Einstein kadar yüksek çıkıyor!

IQ seviyesi yüksek olan insanların çözdüğü bulmaca internette popüler oldu. X'ler ve K'ler arasındaki farklı olan tek harfi bulabilenin zekası Einstein ile eşdeğer sayıldı. Sende e X'ler ve K'ler arasındaki farklı harfi bulabilir misin?

Resimdeki farklı harfi bulanın IQ'su Einstein kadar yüksek çıkıyor!

Gözlem becerilerini yükseltmek için kullanılan optik illüzyonlara bir yenisi daha eklendi. Optik illüzyonlar Sadece odaklanmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda problem çözme becerilerinizi test etmede de harikadırlar. Haydi sende X'ler ve K'ler arasındaki farklı olan tek harfi bulmaya çalış…

Resimdeki farklı harfi bulanın IQ'su Einstein kadar yüksek çıkıyor! - Resim : 1

RESİMDEKİ FARKLI HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Kısa bir süre önce sosyal medya üzerinde sizi X'ler ve K'ler arasında gizli bir harfi bulmaya zorlayan eğlenceli bir zeka oyunu paylaşıldı.

Bu bulmaca yeterince zor olmayacakmış gibi geliyorsa, 4 saniyelik bir zaman sınırı da var ve sadece "yüksek IQ'lu" kişilerin bulmacayı bu sürede çözebileceği söyleniyor. Zeka oyununda, beş sıra X ve K vardır ve cevabı bulabilmek için tüm satırları ve sütunları hızlıca taramanız gerekir.

Süre sınırı içinde tek harfi bulabilir misin? Yardıma ihtiyacınız varsa, cevabı yazının sonunda görebilirsiniz, ancak spoiler istemediğiniz sürece kaydırmayı bırakın.

FARKLI HARFİ BULDUN MU?

Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ zeka testlerinizi test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var. Resimdeki farklı harfi tespit ettin mi?

Resimdeki farklı harfi bulanın IQ'su Einstein kadar yüksek çıkıyor! - Resim : 2

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala mücadele ediyorsanız, size yardım etmek için buradayız. Resmin sağ ve orta kısmını kontrol edin. Hala bulamıyorsanız, farklı harfin nerede olduğunu öğrenmek için aşağıya bakın. Konum kırmızı bir daire içinde işaretlenmiştir.