Resmi açıklama geldi! Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman, yeni takımına imzayı attı!

Anadolu Efes’ten ayrılan başantrenör Ergin Ataman, Yunan ekibi Panathinaikos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Resmi açıklama geldi! Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman, yeni takımına imzayı attı!

Anadolu Efes'te son sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve takımdan ayrılan başantrenör Ergin Ataman, yeni bir maceraya atıldı. Başarılı antrenör Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaştı. Yunan ekibi Ataman ise 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

“BÜYÜK HEDEFLERLE BİRLİKTE HAZIRIZ”

Resmî açıklamanın ardından konuşan Ergin Ataman, "Yeşil ve beyazı seviyorum güzel renkler. Panathinaikos'un başantrenörü olarak buradaki hislerim kesinlikle harika. Rakip olarak birkaç kez OAKA'da bulundum ama şimdi hepimiz büyük hedeflerle birlikte hazırız” dedi.

Resmi açıklama geldi! Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman, yeni takımına imzayı attı! - Resim : 1

“PANATHİNAİKOS, AVRUPA'NIN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİ”

Ataman, Panathinaikos’un hedeflerine de değinerek şunları kaydetti:

"Panathinaikos, Avrupa'nın en büyük takımlarından biri ve şimdi başarılı yıllara dönme zamanı. Tribünler dolu olacak ve tüm ekiple birlikte her şey için savaşacak güçlü bir ekip oluşturmak istiyoruz. Atina'yı seviyorum, bunu herkes biliyor ama buraya tatil için gelmedim. Kazanan bir başantrenörüm ve bu yıl dışında, son dört sezonda Avrupa basketbolunda büyük başarılar elde ettim. Ve şimdi onları OAKA'da Panathinaikos ile tekrar edeceğim konusunda iyimserim."

Resmi açıklama geldi! Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman, yeni takımına imzayı attı! - Resim : 2

"EMİNİM Kİ SALON DOLU OLACAKTIR"

 Son olarak ilk iç saha maçı hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine tecrübeli başantrenör, "Eminim ki dolu olacaktır. Yalnız olmayacağım. Büyük ve güçlü bir kadromuz olacak. Bir transfer dönemindeyiz ve kazanan bir takım oluşturmak için tüm kadroyla ve Dimitris Giannakopoulos'un büyük desteğiyle çalışıyoruz. Dünyanın enerjisi bize harika duygular yaşatacak. Stadyumun tamamını seviyorum, harika atmosferi seviyorum. Ben tek başıma bir şey yapamam, kimse kendi başına yapamaz. Bunun tadını çıkarmak için yanımızda taraftarımıza ihtiyacımız var" cevabını verdi.