Resmî açıklama geldi! Beşiktaş’ta çifte sakatlık şoku! 10 gün sahalardan uzak kalacaklar

Beşiktaş Kulübü, Bodo/Glimt maçında sakatlanan Aboubakar ve Cenk Tosun’un sağ arka uyluk adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğinin açıkladı. İki futbolcu 10 gün süreyle sahalardan uzak kalacak.

Resmî açıklama geldi! Beşiktaş’ta çifte sakatlık şoku! 10 gün sahalardan uzak kalacaklar

Beşiktaş Kulübü, Konferans Ligi D Grubu’nda Bodo/Glimt ile oynanan müsabakada sakatlanan Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun’un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Aboubakar ve Cenk Tosun’un MR görüntülenmesi sonucunda iki ismin sağ arka uyluk adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği kaydedildi. İki futbolcu 10 gün sahalardan uzak kalacak.

Resmî açıklama geldi! Beşiktaş’ta çifte sakatlık şoku! 10 gün sahalardan uzak kalacaklar - Resim : 1
Cenk Tosun

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın öncesinde yapılan ısınma sırasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden Vincent Aboubakar’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir.

Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın ardından sağ uyluk arka kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Cenk Tosun’un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Vincent Aboubakar ile Cenk Tosun'un tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.”

Resmî açıklama geldi! Beşiktaş’ta çifte sakatlık şoku! 10 gün sahalardan uzak kalacaklar - Resim : 2
Vincent Aboubakar