Resmî açıklama geldi! Tarih belli oldu! Sivasspor genel kurula gidiyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor’da olağan genel kurul kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada genel kurulun 10 Haziran Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Resmî açıklama geldi! Tarih belli oldu! Sivasspor genel kurula gidiyor

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Sivasspor’da beklenen oldu. Kırmızı beyazlılarda olağan genel kurul kararı alındı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Kırmızı-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Sivasspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10.06.2023 Cumartesi günü saat 19.00’da Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde olağan genel kurul, 17.06.2023 Cumartesi günü aynı saat ve aynı yerde yapılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur” denildi.

Resmî açıklama geldi! Tarih belli oldu! Sivasspor genel kurula gidiyor - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Başkan Mecnun Otyakmaz, kötü sonuçların ardından taraftarların tepkilerinin kendilerini üzdüğünü ifade ederek, “Bundan sonraki dönemde de görev alıp almama konusunda bizi düşünmeye itti. Yönetici arkadaşlarımızdan birçoğu artık devam etmeme yönünde kararlı. Benim şahsi fikrim ben de aslında devam etmek istemiyorum çünkü gerçekten bazı maçlarda çok rahatsız olduk. Kulübümüzü ciddi bir yola koymadan gitmek doğru olmaz. Kısa süre içinde şehrimizin ileri gelenleriyle toplantı yapacağız. Haziran ayında en geç genel kurulu yapmamız gerekiyor” demişti.

Bu açıklamadan günler sonra genel kurul kararını alınması dikkat çekti. Otyakmaz’ın aday olup olmayacağı bilinmiyor.