Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş taraftarına müjde! Yapılacak transfer sayısını ilk kez açıkladı

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-0 kazanılan Lugano maçı sonrası yaptığı açıklamada devre arası transfer döneminde en az 3-4 transfer yapacaklarını dile getirdi.

Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş taraftarına müjde! Yapılacak transfer sayısını ilk kez açıkladı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 6.hafta müsabakasında deplasmanda karşılaştığı İsviçre ekibi Lugano’yu 36.dakikada Cenk Tosun, 88.dakikada Emrecan Terzi’nin attığı gollerle 2-0 yendi. Beşiktaş aldığı galibiyetle puanını 4’e çıkardı ve averajla grubunu 3.sırada bitirdi.

Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş taraftarına müjde! Yapılacak transfer sayısını ilk kez açıkladı - Resim : 1

“BEŞİKTAŞ'A ÇOK ŞEY KATACAK ARKADAŞLARIMIZ VAR”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Çalımbay, iyi oynadıklarını belirterek, "Gönül isterdi ki buraya iddialı bir şekilde gelmiş olalım. İyi oynadık. Düşüncelerimin başında gençlerin hepsini kullanmak vardı. Hepsini de kullandık. Beşiktaş'a çok şey katacak arkadaşlarımız var. Zamanla çok daha iyi olacaklar. Kazanılmış bir Avrupa maçı var. Yenerek elendik. Bizim için de bir mutluluk oluyor. Gençlerin hepsi iyi. Yakında Beşiktaş'ta oynayacak oyuncular çıkacak" dedi.

Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş taraftarına müjde! Yapılacak transfer sayısını ilk kez açıkladı - Resim : 2

TRANSFER AÇIKLAMASI

Devre arasına iki maç kaldığını dile getiren Çalımbay, "Bizim için moral oldu bu. Bu kötü gidişi durduracağımıza inanıyorum. En az 3-4 transfer de yaptıktan sonra mutlaka daha iyi yere geleceğiz" diye konuştu.