Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı'ndan yaş farkı yüzünden mi ayrıldı?

“Çukur” dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu, kendisinden 18 yaş küçük eski rol arkadaşı Hazal Subaşı’yla yaşadığı ayrılık hakkında neler söyledi?

Dört sezondur süren “Çukur” dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu çarşamba akşamı oturduğu semt olan Cihangir’de görüntülendi. Arkadaşıyla sohbet eden ünlü oyuncu bayram öncesi final yapacağı konuşulan “Çukur”la ilgili yaşanan son gelişmeyi paylaştı.

Rıza Kocaoğlu “Magazin Hattı”nda gündeme gelen Hazal Subaşı ile yollarını ayırdığı haberini yaptığı yazılı açıklamayla doğrulamış ve şu satırlara yer vermişti:

“Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz.”

42 yaşındaki ünlü oyuncuya “Çukur” dizisinin setinde yakınlaştığı Hazal Subaşı ile arasındaki 18 yaş fark yüzünden ayrıldığı söylentisi de soruldu. Rıza Kocaoğlu geçen yaz sonu pandemi nedeniyle ertelenen “Çukur” filmi hakkında ise bilgi sahibi olmadığını söyledi.