Rıza Kocaoğlu sevgili Hazal Subaşı'yla ilgili ilk kez konuştu

“Çukur” dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu, eski rol arkadaşı Hazal Subaşı’yla yaşadığı ilişki hakkında neler söyledi?

Kapadokya’dan dönen “Çukur” dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu, oturduğu semt olan Cihangir’de kameramıza takıldı. Kocaoğlu, 4 sezondur devam eden fenomen dizi “Çukur”un son 13 bölümünü çektiklerini anlattı.

Rıza Kocaoğlu’nun ayrıca yakın dostu Sarp Akkaya’yla beraber “Kaybedenler Kulubü” filminde hayat verdikleri karakterleriyle yeni bir dijital dizi çekecekleri gündeme gelmiş ancak filmin eser hakları başka bir yapım şirketinde olduğu için dizinin son anda iptal olduğu ortaya çıkmıştı. Başarılı oyuncu, gelen projenin geneline bakarak rol tercihi yaptığını söyledi.

Kocaoğlu, geçen haftalarda “Çukur” dizisine veda eden Hazal Subaşı ile beraberliğinin de iyi gittiğini anlattı. Rıza Kocaoğlu geçen yaz göbekli fotoğrafları sosyal medyanın diline düşünce Mustafa Sandal’ın aya benzer şarkısının sözlerini kendisine uyarlamış ve “Aya benzer göbeğim. E doğal olarak diyetteyim. Ah şu kaderi çözersem eğer bekle geliyorum. Çok öpüyorum hepinizi” yazmıştı.

Ünlü oyuncu kısa sürede eski formuna kavuştu. Kocaoğlu, daha sonra aralarında oyuncu Aslı Orcan’ın da olduğu kız arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti.