Barış Akarsu'yu canlandırmıştı! İsmail Ege Şaşmaz'dan şaşkına çeviren 'para' itirafı...

Rock müziğinin unutulmaz ismi rahmetli Barış Akarsu’nun hayatını konu alan filmde başrolü oynayan İsmail Ege Şaşmaz, Aslı Şafak'la İşin Aslı programına konuk oldu. Ünlü oyuncu 'para' konusuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Barış Akarsu'yu canlandırmıştı! İsmail Ege Şaşmaz'dan şaşkına çeviren 'para' itirafı...

8 Kasım'da vizyona girecek olan "Barış Akarsu Merhaba" filminde rahmetli sanatçıyı oynayacak İsmail Ege Şaşmaz, katıldığı programda ünlü olduktan sonra yaşadığı en büyük değişimi paylaştı. 

İsmail Ege Şaşmaz’ın filmden yüzünün ilk göründüğü kare yayınlandı. Ve başarılı oyuncunun 28 yaşında aramızdan ayrılan şarkıcı Barış Akarsu'ya benzerliği oldukça konuşulmuştu. Filmi vizyona giren İsmail Ege Şaşmaz, Aslı Şafak'la İşin Aslı programına konuk oldu.

Barış Akarsu'yu canlandırmıştı! İsmail Ege Şaşmaz'dan şaşkına çeviren 'para' itirafı... - Resim : 1

"Oyuncu olduktan sonra en büyük olayım"

Sunucu ünlü oyuncuya, parasını nasıl değerlendirdiğini sordu. Ünlü oyuncunun cevabı şaşaırttı. Değerlendirme, tasarruf yapma veya yatırım yapıp yapmadığı sorusuna İsmail Ege Şaşmaz, "Yok hiç yok. Para tutarım ama harcamayı da severim. Benim oyuncu olduktan sonraki en büyük olayım şu oldu; bir şey alırken etiketine bakmıyorum." dedi, şaşıran sunucu Aslı Şafak, 'hiç mi?" diye sordu.

Barış Akarsu'yu canlandırmıştı! İsmail Ege Şaşmaz'dan şaşkına çeviren 'para' itirafı... - Resim : 2

"Etiketine hiç bakmam"

Şaşmaz, "Nefret ederim ve pahallı diye asla geri de vermem" dedi. İsmail Ege Şaşmaz'ın açıklamalarına şaşıran sunucu ünlü ve pahallı bir markayı söyleyerek, "Mesela oraya gittin gittin, ordan ayakkabı veya mont alacaksın..." sözlerini daha bitirmesine izin vermeyen Şaşmaz, "Daha dün aldım" dedi. Şaşmaz, "Etiketine hiç bakmadım ben sevmem bakmayı" sözleriyle hem sunucuyu hem de izleyenleri şaşkına çevirdi.