Korkunç olay! 29 kız çocuğunun cesetlerini çaldı!

Rusya'da 53 yaşındaki tarihçi Anatoliy Moskvin, vefat eden ve yaşları 3 ile 12 arasında olan 29 kız çocuğunun cenazelerini çaldı. Mezarları açıp cesetleri evine götüren sapık adam, cesetleri mumyalayarak gerçek mumya bebek yaptı.

Korkunç olay! 29 kız çocuğunun cesetlerini çaldı!

Rusya'nın Nijnıy Novgorod bölgesinde korkunç bir olay yaşandı. 53 yaşındaki tarihçi Anatoliy Moskvin, 29 kız çocuğunun cenazelerini çaldı. 

Çocukların mezarlarını açarak cesetlerini çalıp evinde mumyalayan eski tarihçi Moskvin, yaşları 3-12 arasında değişen 29 kız çocuğunun cesetlerini mumyaladıktan sonra "insan bebek" kolekisyonuna eklediği gerekçesiyle yeniden hakim karşısına çıktı. Sapık tarihçi duruşmada, ölen çocukların ailelerinden özür dilemeyi de reddetti.

Moskvin’in serbest bırakılması için mahkemeye başvurduğu belirtildi. Bu başvuru üzerine mahkemeye çıkarılan sapık tarihçinin duruşmadaki sözleri kan dondurdu. 

Moskvin'in mahkemede, ailelerden özür dilemeyi reddederek “Kızlarını gömdüler ve onların üzerindeki haklarının bittiğine inanıyorum” dedi.

Korkunç olay! 29 kız çocuğunun cesetlerini çaldı! - Resim : 1

Cesetleri mumyalayıp insan bebek yapıyor

Moskvin'in 2011 yılında, Nijnıy Novgorod bölgesindeki mezarlıklardan yeni ölen 29 kız çocuğunu mezardan çıkarak, evinde mumyaladı. Moskvin'in kız çocuklarının cesetlerinden insan bebek koleksiyonu oluşturduğu kaydedildi.

Rusya'da tarihi dava olarak görülen olayda, tutuklu bulunan Moskvin, annesine bakmak ve evlenmek için mahkemeden beraatini talep etti