Tüyler ürperten itiraf

53 yaşındaki tesisatçı, 88 yaşındaki kadını tecavüz edip öldürmesinin ardından yakalandı. Asıl korkunç olan ise sapık adamın son 10 yıl içinde işlediği cinayetleri ve tecavüzleri itiraf etmesi oldu.

Tüyler ürperten itiraf

Rusya'nın başkenti Moskova'da 53 yaşındaki tesisatçı Andrey Yezhov, Kaşira'da vahşice öldürülen 88 yaşındaki kadının cinayeti nedeniyle tutuklandı. Evinde ölü bulunan kadının cinsel saldırıya uğradığı da tespit edildi.

Polis, kısa süre içerisinde güvenlik kameraları tarafından kaydedilen adamın peşine düştü. Andrey Yezhov yakalandıktan sonra kadına tecavüz ettiğini ve ardından öldürdüğünü itiraf etti.

Yezhov'un cinayet işleme şekli ve kurbanın tecavüze uğramış olması nedeniyle geçmiş dosyalar da araştırılmaya başlandı. Korkunç gerçek polisin sorguya aldığı Yezhov'un geçmişte işlediği suçları itiraf etmesiyle ortaya çıktı.

Yezhov, geçtiğimiz 10 yıl içerisinde çok sayıda kadına tecavüz ettiğini, ardından da öldürdüğünü itiraf etti. Yezhov'un yetişkin kadınlar haricinde Ocak ayında evinde tecavüze uğrayan bir çocuğa da saldırdığından şüpheleniliyor.

Gözaltında tutulan Yezhov'un soruşturması devam ediyor.