Rüzgarın etkisiyle kaldırıma düşen cam kırıkları vatandaşı korkuttu!

Ordu’nun Ünye ilçesinde 6 katlı bir iş merkezinin penceresinden, rüzgârın etkisiyle parçalanarak kaldırıma düşen cam kırıkları, esnaf ve vatandaşları korkuttu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler, kırılan camları pencere kenarlarından temizlemesiyle cadde yeniden trafiğe açıldı. Vatandaş ise, tedbirlerin alınmamasına ise tepki gösterdi.

Rüzgarın etkisiyle kaldırıma düşen cam kırıkları vatandaşı korkuttu!

Ordu’nun Ünye ilçesinde 6 katlı bir iş merkezinin 5’inci katındaki dairenin penceresinden, rüzgârın etkisiyle parçalanarak kaldırıma düşen cam kırıkları, esnaf ve vatandaşları korkuttu.
İlçe genelinde etkili olan sağanak yağışların yanı sıra rüzgarın etkisiyle Kaledere Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın 5’inci katındaki dairenin camları kırıldı. Kullanılmayan binanın pencerelerinden caddeye düşen cam kırıkları nedeniyle çevre esnafı tedirgin olurken, tedbirlerin alınmamasına ise tepki gösterdi.

Rüzgarın etkisiyle kaldırıma düşen cam kırıkları vatandaşı korkuttu! - Resim : 1
Olay yerine çağrılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler, kırılan camları pencere kenarlarından temizlemesiyle cadde yeniden trafiğe açıldı.