Şaban Sevinç tv100 canlı yayınında açıklamıştı: O anların görüntüsü çıktı

CHP'nin 38'inci Olağan Kurultay'ında ilk tur oylamasında CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'in gerisinde kalmasının üzerine adaylıktan çekileceği tartışmaları gündeme gelmişti. Gazeteci Şaban Sevinç, tv100'e yaptığı açıklamalarda "Kemal Bey çekilmeyi kabul etti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak bilinen İmambakır Üküş, Kılıçdaroğlu’nun kolunu tutarak ‘Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz’ demiş." ifadelerini kullandı. İşte o anların kamera kaydı ortaya çıktı.

CHP’nin 38’inci Olağan Kurultay’ında ilk tur oylamasında CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluÖzgür Özel’in gerisinde kalmış ve adaylıktan çekilme tartışmaları yaşanmıştı.

O ANLARIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

tv100'de Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk olan Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, canlı yayında bomba bir kulis bilgisini paylaşmıştı. Sevinç, "Kemal Bey çekilmeyi kabul etti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak bilinen İmambakır Üküş, Kılıçdaroğlu’nun kolunu tutarak ‘Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz’ demiş." diye konuşmuştu.

"HAYIR İZİN VERMİYORUM"

Videoda, gazeteci İmambakır Üküş’ün “Hayır hayır hayır, izin vermiyorum çekilmenize…” diye bağırdığı görüldü.