Saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüştü! Hastalığıyla herkesi üzen Işın Karaca son halini paylaştı

Saç kıranın son evresine yakalandığı için saçları, kirpikleri ve kaşları dökülen ünlü sanatçı Işın Karaca, sosyal medya hesabından son haline ilişkin bir paylaşım yaptı.

Saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüştü! Hastalığıyla herkesi üzen Işın Karaca son halini paylaştı

Sevilen şarkıcı Işın Karaca geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını üzmüştü. Karaca, saçının, kaşının ve kirpiklerinin olmadığı bir fotoğraf paylaşarak, Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını duyurmuştu.

Saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüştü! Hastalığıyla herkesi üzen Işın Karaca son halini paylaştı - Resim : 1

“SAKLAMAK ZOR GELMEYE BAŞLADI”

Karaca paylaşımında, “Gördüğünüz üzere saçım yok. Kaşlarım yok. Kirpiklerim de.Hatta vücudumun hiçbir yerinde kıla dair bir şey yok… Bugüne kadar verdiğim lazer epilasyon paralarına yazık. Siz bilmeden ben neler atlatmışım… Siz bilmeden en zor günümde bile peruk takıp şarkılarını bangır bangır söyledim. Çünkü hayat bunu gerektiriyordu…

Saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüştü! Hastalığıyla herkesi üzen Işın Karaca son halini paylaştı - Resim : 2

Saklamak artık daha zor gelmeye başladı hastalıktan. Paylaşma sebebim bu… En son sevgilin nuru arayıp, sorgulayanlar olmuş. Ben hep bir umutla saçlarım geri gelecek diye beklerken hastalık bu noktaya gelince benim uzun bir süre kel kalacağımı anlayınca yükü hafifletmem gerekiyordu…

Saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüştü! Hastalığıyla herkesi üzen Işın Karaca son halini paylaştı - Resim : 3

Hayır arkadaşlar kanser tedavisi görmüyorum!! Hastalığımın adı Alopeci Universal (AU). Kısaca saç kıranın son evresi… Hemen bunu söylemem gerekir ki ortalığı kimse karıştırmasın. Kemoterapi tedavisi gören herkese Allah acil şifa versin..

Saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüştü! Hastalığıyla herkesi üzen Işın Karaca son halini paylaştı - Resim : 4

Amacım asla hastalık kıyaslamak değil. Herkesin yaşadığı kendine zaten zor Benimkisi ise İki yıldır süregelen bir yaşam” ifadelerini kullanmıştı.

Saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüştü! Hastalığıyla herkesi üzen Işın Karaca son halini paylaştı - Resim : 5

SON HALİNİ PAYLAŞTI

Hastalığına rağmen sahneye çıkmaya devam eden ve hayranlarına müzik ziyafeti yaşatan Işın Karaca, sosyal medya hesabından konser öncesi yaptığı hazırlıkları gösteren anları paylaştı. Peruksuz halini gösteren Karaca'nın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.