Sadaka kutusunda bile gözleri var! Gözünü sadaka kutularına dikmiş: Daha önce de çalmış!

Fatih’te, medikal mağazasındaki çalışanı oyalayan bir kişi sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı. Şüphelinin Fatih çevresinde başka dükkanlardan da sadaka kutusu çaldığı belirlenirken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Sadaka kutusunda bile gözleri var! Gözünü sadaka kutularına dikmiş: Daha önce de çalmış!

Fatih Şehremini Mahallesinde bulunan bir medikal mağazasında, medikal mağazasına giren bir kişi, ayak bileğinde sorun olduğunu söyleyerek ortopedik ürünler sordu. Mağaza çalışanı kadın, adamın istediği ürünleri göstermek için dolabın altına eğildi. 

Sadaka kutusunda bile gözleri var! Gözünü sadaka kutularına dikmiş: Daha önce de çalmış! - Resim : 1

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

Şüpheli, o sırada masanın üstünde duran sadaka kutusunu alarak elindeki poşetin içine koydu. Mağaza çalışanının gösterdiği ürünün yanlış olduğunu söyleyen şüpheli, “Reçetemi getireyim” diyerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kamera görüntüleri incelendiğinde şüphelinin çevrede bulunan başka bir dükkandan da sadaka kutusu çaldığı anlaşıldı.

REÇETE GETİRME BAHANESİYLE UZAKLAŞIYOR

Güvenlik kameralarına yansıyan sesli görüntülerde, şüphelinin medikal mağazasına girip ortopedik ürünler sorarak çalışanı oyaladığı görülüyor. Daha sonra reçeteyi getirme bahanesiyle sadaka kutusunu çalarak uzaklaşıyor.