Melis Sezen'in ayaklarını görenler yorum yapmadan duramadı! 'Maşallah lahmacun küreği gibi'

'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin Güçlü karakteriyle üne kavuşan Melis Sezen'in sosyal medya paylaşımları olay yaratmaya devam ediyor. Melis Sezen son paylaşımıyla yine yaptı yapacağını... Sezen'in şezlongda uzanırken verdiği pozları sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncunun ayaklarını görenler yorum yapmadan duramadı.

Melis Sezen'in ayaklarını görenler yorum yapmadan duramadı! 'Maşallah lahmacun küreği gibi'

Arkadaşlar İyidir, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah İnci, Leke, Ya İstiklal Ya Ölüm, Bizim İçin Şampiyon, Mucize 2: Aşk ve son olarak da ilgiyle izlenen 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Melis Sezen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. 

Melis Sezen, 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından güneşlenirken çekilen pozlarını yayınladı. Şezlongda uzanırken verdiği pozlarını yayınlayan Sezen sosyal medyada olay oldu. Melis Sezen'in ayaklarının büyüklüğü takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Melis Sezen'in ayaklarını görenler yorum yapmadan duramadı! 'Maşallah lahmacun küreği gibi' - Resim : 1

Bacak boyunu uzatmak için fotoğraf karelerine photoshop uygulayıp yanlışlıkla ayaklarını da büyüten Melis Sezen'e çok sayıda takipçisinden 'ayaklar lahmacun küreği gibi', 'ayaklar 45 numara gibi duruyor' yorumları yağdı. 

Melis Sezen'in ayaklarını görenler yorum yapmadan duramadı! 'Maşallah lahmacun küreği gibi' - Resim : 2