Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen bu sözlerle veda etti!

'Sadakatsiz' dizisinde Haluk Güçlü karakterine can veren Burak Sergen diziye ölerek veda etti. Dizide 'Derin Güçlü'yü canlandıran Melis Sezen ve diğer başrol oyuncuları da sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen bu sözlerle veda etti!

Kanal D ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan 'Sadakatsiz'de ayrılık rüzgarı esti. 16 Şubat akşamı 49'uncu bölümünde kalp krizi geçiren Haluk Güçlü, vefat etti. 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, sosyal medya hesabından Burak Sergen'e veda etti.

Sadakatsiz son bölümde; Aras'la tartışan Haluk'un kalp krizi sonucu vefat etmesi herkesi şoke etti. Hal böyle olunca 'Haluk'a hayat veren Burak Sergen de diziden ayrıldı.

Dizide 'Derin Güçlü'yü canlandıran Melis Sezen de babası rolündeki Sergen'e; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Sette çekilen bir fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, paylaşımına; "Burak abim seni çok seviyorum. İyi ki varsın iyi ki. Çok kıymetlisin çok" notunu düştü.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen bu sözlerle veda etti! - Resim : 1

'Sadakatsiz'in 'Gönül Güçlü'sü Gözde Seda Altuner de partnerine; "Canım Burak abim. Bir okul daha bitirmiş gibiyim. Çok teşekkür ederim" diyerek veda etti.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen bu sözlerle veda etti! - Resim : 2

Caner Cindoruk da Burak Sergen ile fotoğrafını "Dayım" diyerek paylaştı.