Clubhouse gerçeği açıkladı! Logosunun altındaki hikaye ortaya çıktı

2020’de kullanıma sunulan ve kullanıcıların en çok merak ettiği sosyal ağ platformlarından biri olan Clubhouse logosunun altındaki hikaye ortaya çıktı.

Clubhouse gerçeği açıkladı! Logosunun altındaki hikaye ortaya çıktı

Sadece davetiye ile yeni üye kabul eden ve son zamanlarda artan popülaritesi ile en çok kullanılan sosyal ağ platformlarından biri haline gelen Clubhouse merak konusu oldu. Özellikle diğer logolardan oldukça farklı görünen Clubhouse'un logosunun arkasında yatan gerçek ortaya çıktı.

Kullanıcılarına sesli sohbet odaları üzerinden etkileşim imkanı sunan Clubhouse'un bir süredir merak edilen logosunun arkasında yatan neden sonunda belli oldu.

 Clubhouse açıkladı

Davetiyeye dayalı üyelik sistemiyle Facebook ve Twitter gibi diğer birçok sosyal ağ uygulamasından ayrışan Clubhouse  yaptığı  resmi açıklama ile logosunun hikayesini kamuoyu ile paylaştı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada logoda yer alan söz konusu kişi Bomani X isimli bir müzisyen.

Açıklamada “Her büyük uygulama güncellemesi ile birlikte logomuzu topluluğumuzun harika üyelerinden birini öne çıkarmak için değiştiriyoruz” ifadelerine yer veren Clubhouse  logodaki yüzün önümüzdeki dönemde değişeceğinin de sinyalini verdi.