Şafak Sezer'den geri adım: Canlı yayındaki ben değildim

Şafak Sezer, Serdar Ortaç’ın canlı yayınında “Bir daha asla onunla ve Ersin Korkut’la çalışmayacağım” dediği Büşra Pekin’le barışmıştı. Sezer, bu konuda geri adım attı.

Şafak Sezer, Etiler’de bir restoran çıkışı kameralara takıldı. Maskesiz olan Sezer, yüzünü kapattı. “Kolpaçino 4” filmini çekeceklerini açıklayan ünlü komedyene projeyle ilgili soru soruldu. Sezer, beraber yemek yediği yönetmen Murat Aslan’ın yanına gitti. Sezer, geçen haftalarda katıldığı Serdar Ortaç’ın canlı yayınında “Bir daha asla onunla ve Ersin Korkut’la çalışmayacağım” dediği Büşra Pekin’le barışmıştı.

Ünlü komedyen mekân çalışanlarıyla ve muhabirlerle korona virüs önlemlerine uygun şekilde vedalaştı. Ancak yakın dostu Ercan Avşar’a sıra gelince kuralı bozdu. Sezer, oturduğu villayı satılığa çıkardığı iddiasını soran muhabirle şakalaştı. Ünlü oyuncu daha sonra arabasının arka koltuğundaki simitleri muhabirlere ikram etti. Sezer, gider ayak yeni projesi “Kolpaçino 4” filmi hakkında bilgi verdi. Öte yandan ünlü komedyen, kızı Irmak’ın 12. yaş gününü evde düzenlediği partiyle kutladı.