Safariye gelenler dünyanın en ilginç anlarından birisine şahit oldu. Dişisi dakikalarca beklerken erkek bir anda daldı

Safariye gelenler dünyanın en ilginç anlarından birisine şahit oldular. Önünden geçen sürüye dakikalarca bakarak dişine göre bir av arayan dişi aslanı izlerken bir anda erkek aslanın sürüye saldırıp ilk gördüğünü avlaması herkesi şaşkına çevirdi. O anlar sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Safari için vahşi yaşam parkına gelenler, hayatlarının en ilginç anlarından birine şahit oldular. O anlar kayıt altına alındıktan sonra sosyal medyada paylaşıldı ve vahşi yaşam meraklıları başta olmak üzere herkes şaşkınlıkla görüntüleri izledi. 

Safariye gelenler dünyanın en ilginç anlarından birisine şahit oldu. Dişisi dakikalarca beklerken erkek bir anda daldı - Resim : 1

DİŞİ ASLAN DAKİKALARCA BEKLEMİŞTİ

Pusuda bekleyen dişi aslan, kendisine en uygun avı bulmak için koşan sürüyü dikkatle incelerken bir anda erkek aslan geldi ve sürüye anında saldırdı. Sürüden birini avladı ve o anda ziyafetin tadını çıkarmaya başladı. Dişi ise o andan sonra orayı terk edip gitti. Kayda alınan o anlar, sosyal medyada "Kadınlar seçicidir, ince eleyip sık dokurlar. Erkekler çok düşünmez, bodoslama dalarlar..." notuyla paylaşıldı.