Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker'e belediyeden billboard yasağı iddiası

Safranbolu belediye başkan adayı olacağını açıklayan Hakan Peker’e billboard yasağı geldiği iddiası... 30 Eylül günü hemşerileri ile bir araya gelerek, kendi imkanları ile halk konseri verecek olan Hakan Peker'in, geçen dönem CHP’den Safranbolu belediye başkanı seçilmiş olan Elif Köse’den veto yediği iddia edildi. Konuyla ilgili Safranbolu Belediye Basın biriminden açıklama geldi!

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker'e belediyeden billboard yasağı iddiası

Safranbolu belediyesinden, Safranbolu belediye başkan adayı olacağını açıklayan Hakan Peker’e billboard yasağı iddiası..

30 Eylül günü hemşehrileri ile bir araya gelerek, kendi imkanları ile halk konseri verecek olan Hakan Peker'in geçen dönem CHP’den Safranbolu belediye başkanı seçilmiş olan Elif Köse’den veto yediği iddia edildi.

Bedelini ödeyerek konser tanıtımı yapmak için billboard almak isteyen Peker’e, belediye personeli bir gün önce tüm billboardlar boş hepsi uygun derken, ertesi sabah parasını ödemeye gittiğinde, sanatçıya sadece mezarlığın karşısındaki bir billboard boş, dijital olanların ise hepsi bakımda size yardımcı olamayacağız dendi…

Konu ile ilgili Safranbolu Belediyesi Basın birimi ise; ''Safranbolu Belediyesi olarak sınırlı sayıda olan billboard reklam alanlarımızı firmalar haftalık olarak kiralamaktadırlar. Bizleri kiralama üzerine arayan tüm kurum, kuruluş ve firmalara rezerv edilen, aktif askıda olan ve askıdan kalkacak olan sayıya göre de ekiplerimiz şu an 2 billboard müsait olduğunu, boşaldıkça da alan açabileceğimizi bildirmişlerdir. Bir kamu kuruluşu olarak; Bahsi geçen konuyla ilgili de gelir kaynağımız olan açık hava reklam alanlarımızda belediyemizin kimseyi veto etme gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Safranbolu Belediye'sinin ve Belediye Başkanımız Elif Köse'nin adını kullanarak zaten ülkece tanınmış bir sanatçımızın bu şekilde gündemde kalmaya çalışması da ayrıca talihsiz ve üzücü bir durumdur. Kamuoyuna duyurulur.'' açıklamasında bulundu.

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker'e belediyeden billboard yasağı iddiası - Resim : 1