Şahan Gökbakar, Fatih Erbakan'ın açıklamasını tiye aldı, Bill Gates'e seslendi!

Oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken ve esprili bir paylaşım yaptı. Yeni Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Kovid-19 aşısı olanlarla ilgili "3 kulaklı, 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir" yorumunu ti'ye alan Gökbakar Bill Gates'e de seslendi.

Şahan Gökbakar, Fatih Erbakan'ın açıklamasını tiye aldı, Bill Gates'e seslendi!

Son dönemde orman yangınlarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bu sefer de aşı karşıtları ile ilgili yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Gökbakar, Yeni Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın aşı ile ilgili yaptığı açıklamaları sosyal medya hesabından ti'ye aldı ve Bill Gates'e seslendi. 

Orman yangınlarıyla son dönemde adından çokça söz ettiren Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu kez de Fatih Erbakan'a gönderme yaptı.

İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı...

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi

Erbakan '3 kulaklı, 5 gözlü yaratıklar' dedi

Yeni Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kovid-19 aşısı ile ilgili, "mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. O insanların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı, 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir. Biz pandeminin başında bir demeç vermiştik. O zaman demiştik ki bu virüs siyonizmin amaçlarına hizmet edecek. Şu anda da aynı endişemiz devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Erbakan'ı ti'ye aldı Bill Gates'e seslendi

Gökbakar da bu sözleri tiye alarak, Instagram hesabından 5 kulak ve 3 gözlü halini paylaşarak, "Bu sabah baş ağrısı, ışığa-sese aşırı duyarlılık ve ishal şikayetleriyle uyandım. Bakın ne haldeyim!! Sorumlusu kim bunun??? Tabiki, Küresel Güçler...Hücre çekirdeğime etki edip beni bu hale getirdiniz de; elinize ne geçti? Büyük oyun, büyük oyun dediğiniz bu muydu??? Çipleseydiniz daha iyiydi...Allah sizi bildiği gibi yapsın Bill Gates ve küresel arkadaşları...

Not: gobegimden asagisi, vucudumun alt yarısı goril seklinde su an! Uygun olmaz diye onu cekip paylaşmıyorum" ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimler bu paylaşıma gülerek destek verdi.

Fatih Erbakan kimdir?

Muhammed Ali Fatih Erbakan 1 Ocak 1979, Türk mühendis, politikacı ve Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı'dır. 1 Ocak 1979 tarihinde Ankara’da doğdu. Tam adı Muhammed Ali Fatih Erbakan’dır. Annesi Nermin Erbakan, babası başbakanlık da yapmış olan Necmettin Erbakan‘dır. Zeynep Erbakan, Elif Erbakan adlarında iki kız kardeşi vardır. İlkokulu Ankara‘da okuduktan sonra ortaokulu Ankara Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda okudu. Lise eğitimini ise Ankara Ayrancı Lisesi’nde okuyarak mezun oldu.

Şahan Gökbakar, Fatih Erbakan'ın açıklamasını tiye aldı, Bill Gates'e seslendi! - Resim : 1

Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği fakültesinden Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak mezun oldu. Mezun olduktan sonra yüksek lisans için İngiltere‘ye gitti. Londra‘da Royal Holloway Koleji’nde işletme alanında yönetim ve organizasyon doktorasına başladı. Ancak annesi Nermin Erbakan vefat edince Türkiye’ye döndü. Sonra da yüksek lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yaptı. Devamında yine aynı üniversitede Yönetim ve Organizasyon dalında doktorasını yaptı. 2012 yılında 30 bin liralık bedelini peşin yatırarak bedelli askerlik yapmış oldu.

Fatih Erbakan, 2012 yılında Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeliğinde bulundu ve aynı zamanda Genel başkan başdanışmanı olarak Saadet Partisi’nde görev aldı. 23 Şubat 2003 tarihinde Beyza Molu ile Çırağan Sarayı’nda evlendi. İkiz kız çocukları vardır.17 Kasım 2013 tarihinde “Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfı” kuruldu ve Genel Başkanı olarak da Fatih Erbakan seçildi. 23 Kasım 2018'den bu yana ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlık görevini sürdürüyor.