Ünlü oyuncu dövmesini paylaştı

Şahan Gökbakar, koluna yaptırdığı yeni dövmeyi Instagram hesabından paylaştı. Gökbakar'ın yeni dövmesinde zeytin ağacı altında ailesi görülüyor. Şahan Gökbakar'ın yazdığı not da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu dövmesini paylaştı

Şahan Gökbakar çevre konusundaki duyarlılığını bir kez daha gösterdi. Ailesini koluna dövme yaptıran Gökbakar, zeytin ağacını seçti. Ünlü oyuncu ağacın altında kendisi, eşi ve çocukları olan dövmenin paylaşımına, "Bir zeytin agaci ve altinda canım ailem...Herkese, ömrü zeytin agaci gibi bir mutluluk diliyorum..." notunu paylaştı.

Ölümsüzlüğü sembolize eden zeytin ağaçları, Şahan Gökbakar ve ailesini koruyacak. Dövmesinde eşini salıncakta sallarken gemi kaptanı şapkası takan Gökbakar'ın çocukları ise ağacın diğer yanında oynuyor. Kızı elinde çiçek tutarken, oğlu ise itfaiyeci şapkası ve hortumuyla kardeşine şaka yapıyor.

Şahan Gökbakar son olarak Kazdağları ile ilgili paylaşımlar yapmış ve takipçilerinden destek görmüştü. Son 15 gündür sadece Kazdağları'nda yapılacak altın madenleri için kesilen ağaçlar konusunda açıklamalar yapan Gökbakar'ın dövme olarak da zeytin ağacı kullanması dikkat çekti.

Şahan Gökbakar'ın dövmesini ise dövme sanatçısı Ahmet Cambaz yaptı.

Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar ve çocukları...