Sahnede feci kaza! Akrobat metrelerce yüksekten düştü... Olay anı kameralara yansıdı

Meksika'da yaşanan olayda, Mia Gonzales isimli bir akrobatın başına gelen feci kaza sosyal medyaya bomba gibi düştü. Bir sirkte yaşanan olayda, gösteri sırasında metrelerce yüksekte olan akrobat üzerinde olduğu bulunduğu çemberi tutamayınca aşağıya düştü. Seyircilerin korku dolu bakışları içinde yaşanan olay kameralara yansıdı.

Meksika'daki Tampico şehrinde bulunan sirkte akrobat Mia Gonzales Soto'nun başına gelen feci kaza sosyal medyada gündem oldu. Metrelerde yüksekte gösterisini yaptığı sırada aksilik sonucu çemberini tutamayan akrobat 4 metreden yere çakıldı. Seyircilerin gözleri önünde yaşanan korkunç olayın hemen ardından sahne ışıkları söndürüldü ve Gonzales'in yanına hemen birileri koştu. Yerde hareketsiz halde kalan akrobata ilk müdahale seyircilerden biri tarafından yapıldı. 

Sahnede feci kaza! Akrobat metrelerce yüksekten düştü... Olay anı kameralara yansıdı - Resim : 1

OLDUKÇA CİDDİ BİR KAZAYDI

Fantasy World On Ice isimli sirkte yaşanan feci kazada akrobat hemen hastaneye kaldırıldı. Sirk tarafından yapılan resmi açıklamada, “İzleyicilerimiz arasında bir kadın sağlık görevlisi vardı ve gönüllü olarak olay yerinde ilk yardımı yaptı. Kaza oldukça ciddiydi. Mia Gonzales Sonto’nun hastaneden yürüyerek çıktığını belirtelim. Sağlığı mükemmel” şeklinde bilgi verildi.

 

Sahnede feci kaza! Akrobat metrelerce yüksekten düştü... Olay anı kameralara yansıdı - Resim : 2