Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın en büyük hayali suya düştü! Girdiği üniversite sınavını kazanamadı

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini pratisyen hekim olarak tanıtan ve diplomasının sahte olduğunun ortaya çıkmasının ardından gündeme gelen Ayşe Özkiraz, tek isteği olan üniversite sınavını kazanamadı. Özkiraz, tahliye olmasının ardından yaptığı ilk konuşmada, "Sınav başvurumu yaptım, 17 Haziran'ı bekliyorum. Dilerim Tıp Fakültesi'ni kazanacak bir puanım olur."" demişti.

Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın en büyük hayali suya düştü! Girdiği üniversite sınavını kazanamadı

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini pratisyen hekim olarak tanıtan ve diplomasının sahte olduğunun ortaya çıkmasının ardından gündeme gelen sahte doktor Ayşe Özkiraz'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan 21 yaşındaki Özkiraz'ın beşinci duruşmasında tahliyesine karar verilmişti.

Cezaevinde kısa bir süre kaldıktan sonra tahliye edilen Ayşe Özkiraz, tek isteğinin tıp fakültesini kazanmak olduğunu söylemişti.

OnurAkayMedya’nın haberine göre, tek isteğinin sınavlara girerek tıp fakültesini kazanmak olduğunu ifade eden Özkiraz, tıp fakültesine yerleşmek için yeterli puanı alamadı.