Sakarya Düzce, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul Türkiye'nin bu bölgesi dikkat! Flaş tarih verildi. Sonunda istediğimiz olacak. Herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Marmara bölgesindeki illerimiz Sakarya Düzce, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul'un uzun süreden bu yana dört gözle beklediği bir olay hakkında flaş tarihi verdi. İstediğimiz sonunda oluyor. Herkese şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

Sakarya Düzce, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul Türkiye'nin bu bölgesi dikkat! Flaş tarih verildi. Sonunda istediğimiz olacak. Herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Bodrum'dan son gelen haberler herkesi endişelendirdi. Bodrum’un içme suyu ihtiyacının karşılandığı iki barajdan birisi olan Mumcular Barajı’nda su kalmadı. Barajdaki su seviyesinin yüzde 8’lere gerilemesiyle baraj kapatılarak su iletimi kesildi. Bodrum'da su kesintisi gündeme geldi. 

GÖZLER İSTANBUL'A ÇEVRİLDİ

Bodrum'da yaşanan bu olumsuz gelişmeden sonra, gözler uzun süreden bu yana kuraklık yaşayan İstanbul'a çevrildi. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar yağışların ne zaman etkili olacağını merak ediyor. 

KEREM ÖKTEN FLAŞ TARİHİ VERDİ 

İstanbulluların yağış tarihini merak ettiği sırada ise meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından flaş bir tarih verdi. Ökten, Sakarya Düzce, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul illerimizi ilgilendiren olay hakkında şu ifadeleri kullandı: 

"İstanbul'da 17 Ekim itibariyle beklediğimiz yağışlar başlayacak gibi görünüyor. Her güncelleme olumlu yönde gelişiyor. Dünya yağışlardan bıktı. Sadece biz biraz şansız tarafta kaldık..."  

Sakarya Düzce, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul Türkiye'nin bu bölgesi dikkat! Flaş tarih verildi. Sonunda istediğimiz olacak. Herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun - Resim : 1