Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa dikkat! Acil uyarı geldi, dün 4'te başladı. Her an patlayabilir şişmiş balon gibi bekliyor

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre Marmara bölgesindeki illerimiz Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa'da cuma günü öğleden sonra ve cumartesi günü yağış bekleniyor. Yağışlar eli kulağında her an etkisini gösterebilir.

Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa dikkat! Acil uyarı geldi, dün 4'te başladı. Her an patlayabilir şişmiş balon gibi bekliyor

Türkiye'nin, hatta İstanbul ve Marmara bölgesinin uzun süreden bu yana dört gözle beklediği yağmurların artık yavaş yavaş etkili olması bekleniyor. Meteorolojik kaynaklar da Marmara bölgesine yönelik bilgilendirmelerde bulunmaya başladı. 

Hava Forum tarafından kaydedilen son bilgilere göre dün gece saat 04.00'dan itibaren Marmara bölgesindeki illerimiz Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa'da hava durumu değişmeye başladı. 

"ÖĞLEN SAATLERİNDEN İTİBAREN YAĞMUR BEKLENİYOR"

Hava Forum tarafından yapılan bilgilendirmeye göre cuma günü öğle saatlerinden itibaren İstanbul ve çevresinde yağmur beklendiği belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: 

"İstanbullular müjde ! Bu gece 4'ten sonra hava değişmeye başlıyor. Cuma sabahı megakentte ilçe bazlı mini elektrik fırtınaları yaşanabilir. Elektriklenme ile birlikte yerel olarak cuma sabah ve öğlen yağmur da bekliyoruz. Cumartesi de poyraz rüzgarımız da gelecek. Takipteyiz."