Salih Uçan saha zeminini eleştirdi! Beşiktaş yönetimi jet hızında cevap verdi!

Beşiktaş’ın yıldız futbolcu Salih Uçan, Beşiktaş Stadyumu’nun zeminine ilişkin olarak “Bizim geçen seneye göre sahamız, zemin git gide kötüye gidiyor. Ona dikkat etmek lazım” dedi. Beşiktaş yönetimi bu sözlerin üzerine açıklama yaptı

Salih Uçan saha zeminini eleştirdi! Beşiktaş yönetimi jet hızında cevap verdi!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6.hafta maçında evinde konuk ettiği Kayserispor’u Aboubakar ve Chamberlain’in attığı gollerle 2-1 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Salih Uçan saha zeminini eleştirdi! Beşiktaş yönetimi jet hızında cevap verdi! - Resim : 1

"ZEMİN GİT GİDE KÖTÜYE GİDİYOR"

Chamberlain’in attığı golün asistini yapan Salih Uçan, maçın ardından yaptığı açıklamada saha zemininin kötüye gittiğini belirterek, "Ben bir şeye daha değinmek istiyorum. Bizim geçen seneye göre sahamız, zemin git gide kötüye gidiyor. Bunu da buradan söylemiş olayım. Artık kim dikkat edecekse... Zeminimiz biraz git gide kötüye gidiyor. Ona dikkat etmek lazım" dedi.

Salih Uçan saha zeminini eleştirdi! Beşiktaş yönetimi jet hızında cevap verdi! - Resim : 2

"SAĞLIKLI VE İYİ ZEMİNE ÇOK GEÇMEDEN DÖNÜLECEKTİR"

Salih’in sözleri üzerine Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden açıklama yapıldı. Açıklamada, “Beşiktaş Stadyumu’nun zemin çalışmaları her zaman olduğu gibi titizlikle devam etmektedir. Fakat iklimsel değişiklikler ve diğer çim sahalarda da görülen çim hastalığı, yüksek kalitede olan zemini kısa süre içerisinde olumsuz etkilemiştir.  Kısa sürecek bir tedavinin ardından yine rutin bakımlara devam edilecek ve Futbol A Takımı oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı ve iyi zemine çok geçmeden dönülecektir” ifadelerine yer verildi.

Salih Uçan saha zeminini eleştirdi! Beşiktaş yönetimi jet hızında cevap verdi! - Resim : 3