Nusret Gökçe kural tanımadı!

‘Salt Bae’ hareketiyle tüm dünyada büyük bir şöhrete kavuşan etçi Nusret Gökçe, kuralları nasıl hiçe saydı?

Salt Bae’ hareketiyle tüm dünyada büyük bir şöhrete kavuşan etçi Nusret Gökçe’yi sabah saatlerinde Bebek’te kameralarımıza takıldı.

36 yaşındaki Gökçe, korona virüs önlemleri kapsamında sahilde spor yapmak yasaklandığı halde kural tanımadı. Sahile koşu yapmaya inen Gökçe’nin maskesiz ve eldivensiz olması dikkat çekti. 

Nusret Gökçe, sahil dönüşü arabaların yanında tempolu şekilde koşmaya devam etti. Nusret, arkadaşıyla yürürken sosyal mesafe kuralını da hiçe saydı. Bir anda kameramızı karşısına görünce şoke olan Nusret’in yanındaki arkadaşı görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. 

Morali oldukça bozulan ünlü kasap, daha sonra hızlı adımlarla evinin yolunu tuttu. Nusret aynı günün akşamı ise bu kez Kuruçeşme’de kameramıza takıldı. Sürat motoruyla Boğaz’a açılmak için bekleyen Nusret’in yine maskesiz olması ve sosyal mesafe kuralına uymaması gözden kaçmadı.

Nusret Gökçe, geçen günlerde dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz’le yaptığı canlı yayında mikrobun taşıyıcısı anlamına gelen asemptomatik lafını bir türlü söyleyemeyince sosyal medyanın diline düşmüştü.