Samsun’da yetkililerden son dakika uyarısı geldi. Açıklamayı duyan vatandaşlar hemen evlerine geri girdi

Son günlerde yurdumuzun belirli bölgelerinde olumsuz hava koşulları etkili olmaya başladı. Yazın başından bu yana artan boğulma vakalarından dolayı Samsun Valiliği son dakika uyarısı yayınlayarak olumsuz hava koşullarından dolayı “denize girmeyin” uyarısı yaptı. Açıklamayı duyan vatandaşlar hemen evlerine geri girdi.

Samsun’da yetkililerden son dakika uyarısı geldi. Açıklamayı duyan vatandaşlar hemen evlerine geri girdi

Yaz sezonunun başından bu yana ülkemizin farklı kesimlerinde birçok boğulma vakası görüldü. OIumsuz hava koşullarında bu vakaların daha da arttığı tespit edilince yetkililer harekete geçti. Samsun’da hava şartları nedeniyle uyarı geldi. Valilik, meteoroloji ve sahil güvenlikten gelen verileri dikkate alarak vatandaşları bugün denize girmemesi konusunda uyardı.

Samsun’da yetkililerden son dakika uyarısı geldi. Açıklamayı duyan vatandaşlar hemen evlerine geri girdi - Resim : 1

AÇIKLAMAYI DUYAN EVE GERİ GİRDİ

Valilikten yapılan açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerimiz; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre bugün ilimiz sahilinde rüzgar beklendiğinden, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesini önemle rica ederiz” ifadeleri kullanıldı. Açıklamayı duyan vatandaşlar hemen evlerine geri girdi.

 Samsun’da yetkililerden son dakika uyarısı geldi. Açıklamayı duyan vatandaşlar hemen evlerine geri girdi - Resim : 2