Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısında puan arayacak! 6 futbolcu kadroda yer almadı

Trendyol Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan Samsunspor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç için Rize’ye gitti. Kırmızı-beyazlı takımda 6 futbolcu kadroda yer almadı.

Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısında puan arayacak! 6 futbolcu kadroda yer almadı

Trendyol Süper Lig’de bu sezon beklentilerin uzağında kalan Samsunspor, 8.hafta maçında yarın Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısında puan arayacak! 6 futbolcu kadroda yer almadı - Resim : 1

Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor, saat 12.15'te karayolu ile Rize’ye hareket etti.

Kırmızı-beyazlıların açıklanan maç kafilesinde kaleciler; Okan Kocuk, Jakup Szumski, Halil Yeral’ın yanı sıra Alim Öztürk, Carlo Holse, Flavien Tait, Moryke Fofana, Kingsley Schindler, Gaetan Laura, Muhammed Gümüşkaya, Marius Mouandilmadji, Nany Dimata, Oliver Ntcham, Osman Çelik, Rick Van Drongelen, Lubo Satka, Soner Aydoğdu, Soner Gönül, Michael Tırpan, Yunus Emre Çift ve Zeki Yavru yer aldı.

Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısında puan arayacak! 6 futbolcu kadroda yer almadı - Resim : 2

6 FUTBOLCU KADRODA YOK

Kırmızı-beyazlıların 21 kişilik kadrosunda sakatlıkları devam eden Marc Bola ve Taylan Antalyalı’nın yanı sıra Nanu Gomes, Ait Bennasser, Muhammet Ali Özbaskıcı ve Ercan Kara kadroda bulunmuyor. Kafilede, Samsunspor'un yeni Futbol Direktörü Fuat Çapa da yer aldı.