Samsunspor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Herkes şaşkına döndü… Şampiyon teknik adam Süper Lig’e geri dönüyor!

Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor’un teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile prensipte anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Samsunspor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Herkes şaşkına döndü… Şampiyon teknik adam Süper Lig’e geri dönüyor!

Geçtiğimiz sezon 1.Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Trendyol Süper Lig’e çıkan Yılport Samsunspor, yaptığı önemli transferlere rağmen istediği sonuçları alamadı.

Ligin ilk hafta maçında Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sırasıyla ligde oynadığı Fenerbahçe, Kayserispor, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarını kaybetti, İstanbulspor maçı ise sağanak yağış nedeniyle ertelendi.

Samsunspor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Herkes şaşkına döndü… Şampiyon teknik adam Süper Lig’e geri dönüyor! - Resim : 1

HÜSEYİN EROĞLU İLLE YOLLAR AYRILDI

Alınan başarısız sonuçların ardından Samsunspor’da Hüseyin Eropğlu dönemi sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

SERGEN YALÇIN'A TEKLİF YAPILMIŞTI

Bu açıklama sonrası teknik direktör arayışlarına hız veren Samsunspor, Sergen Yalçın’a resmi teklif yapmıştı. Taraftarlara arasında bir anlaşma sağlanamazken sürpriz bir isim ortaya çıktı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Samsunspor’un teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile anlaşma sağladığı ifade edildi.

Samsunspor’un yeni teknik direktörü belli oldu! Herkes şaşkına döndü… Şampiyon teknik adam Süper Lig’e geri dönüyor! - Resim : 2
Aykut Kocaman

 

SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Aykut Kocaman, 2010-2011 yılında Fenerbahçe ile Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası, Konyaspor’da ise 1 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.