Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Sana Söz 6. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sana Söz son bölüm full izle! İşte, Sana Söz son bölüm izleyebileceğiniz link...

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Sana Söz 6. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 7 Aralık 2021 tarihinde Sana Söz son bölüm full internete yüklendi.

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 1

Sana Söz 6. bölümde; Duru’nun kendisini ve Bora’yı korumak için ateş etmesinin ardından olaylar daha karmaşık bir hal alır. Duru yaşadığı travmanın etkisindeyken Umut ikiz kardeşini korumak ve olayın iç yüzünü öğrenmek adına elinden geleni yapar. Ayşe Erten davası şahidinin ölü bulunması ile birlikte Erdem bir kez daha şüphelerin odağı haline gelir.

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 2

Ömer ve Elif, Erdem’in kendilerinden bir şey sakladığından şüphelenirler. Şantaj videosuyla köşeye sıkışan Erdem ve Vedat arasında yüzleşme yaşanır. Aysel’in Azmi baba ile ilgili Saniye ile konuşması olayların seyrini değiştirecek ve Aysel yeni planını devreye sokacaktır. Levent Gürsoy cinayeti ve tüm bu yaşananlar Ömer ve Elif’i yeniden bir araya getirir.

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 3

Sana Söz 5. bölümde neler oldu?

Sana Söz 5. bölümde; 

Ayşe’ye yönelik saldırı ile birlikte kartlar yeniden dağıtılır. Rıza ve Bora arasında adı konulmamış bir savaş başlar. Erdem bu savaşın dışında kalmak istese de Ayşe’yi kurtarması ile birlikte gelişen olaylar onu bir taraf seçmeye zorlar. Erdem-Elif arasındaki gerilim varlığını korurken, Erdem en büyük desteği Aslı’dan görecektir.

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 4

Saniye Azmi babanın uğradığı fiziksel şiddete dair izleri fark eder. Artık tehlike çanları Aysel için çalmaktadır. Elif ve Ömer Levent Gürsoy cinayeti nedeniyle yeniden işbirliği yapar. Elif Azmi babayla ilgili bildiklerini, Ömer ise Bora ve Duru arasındaki tanışıklığı birbirlerine söylemenin yollarını arar. 

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 5

Duru ve Umut’un doğum günü Karaca Ailesi’ni yeniden bir araya getirir ancak beklenmeyen bir misafir ile Elif ve Erdem arasında tekrar ipler kopma noktasına gelir. Duru’ya gelen sürpriz hediye onu geri dönülmez bir yola sürükleyecektir. Bora ve Rıza arasında beklenen hesaplaşma yaşanır.

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 6

Sana Söz 6. bölüm izle

Sana Söz 6. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link..

Sana Söz dizisi konusu nedir?

Elif, programında, cinayetleri çözüp, katilleri bulmaya çalışmaktadır. Halk tarafından sevilen Elif, işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için pek çok fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır.

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 8

Diğer yandan mutlu bir evliliği olduğuna inanan genç kadının hayatı programında işlediği bir vakanın kocası Erdem ile alakalı olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur.

Elif'in kocası Erdem, başarılı bir avukat olmasının yanı sıra karısından da sakladığı sırları vardır. Elif'in yolu emniyet amiri Ömer'e düşer Öner, güvenilir bir emniyet mensubudur ve Elif ile güven üzerine kurulan ilişkisi zamanla aşka dönüşür.

Sana Söz 6. bölüm tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 9

Sana Söz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Nehir Erdoğan
  • Erkan Petekkaya
  • Serkan Altunorak
  • Ayçin İnci
  • Aslıhan Kapanşahin
  • Hivda Zizan Alp
  • Cansın Çekili
  • Atakan Hoşgören