Sancaktepe'de dehşete düşüren olay! Hırsızlar küpeyi çalmak için yaşlı kadının kulağını kopardı

Sancaktepe'de kimliği tespit edilemeyen 3 kişi, kapılarını çaldıkları Suriyeli anne ve kızına kendilerini polis olarak tanıttı. Şüpheliler daha sonra anne ve kızını feci şekilde dövdükten sonra evdeki ziynet eşyalarını çalarak kaçtı.

Sancaktepe'de dehşete düşüren olay! Hırsızlar küpeyi çalmak için yaşlı kadının kulağını kopardı

Skandal olay Sancaktepe'de geçtiğimiz cuma günü öğle saatlerinde yaşandı. Kimliği bilinmeyen üç kişi, Suriye uyruklu ailenin yaşadığı üç katlı evi bir süre gözetledi. Evdeki erkeklerin Cuma namazına gitmek üzere evden ayrıldığını gören şüphelilerden biri dışarıda gözcülük yapmak için beklerken, diğer iki şüpheli ise kapıyı çaldı. Kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, aileye yardım edeceklerini söyledi.

Ancak içeri giren şüpheliler, anne Emina Hachasa (52) ve kızı Hanım Salih'i (11) feci şekilde dövdü. Hırsızlar evdeki yaklaşık 100 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile darp ettikleri Emina Hachasa'nın kulağından küpeleri  çekerek çalarak cep telefonlarıyla kaçtı. Durumu öğrenen aile bireyleri hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. Yaralı anne ve kızı ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.