Şanlıurfaspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı

Trendyol 1.Lig ekibi Şanlıurfaspor, teknik direktörlük görevi için İrfan Buz ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adam ligin 8.haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği maçında takımın başında olacak.

Şanlıurfaspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı

Trendyol 1.Lig’de 7 maç sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Şanlıurfaspor, Zafer Turan ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktörünü belirledi.

Sarı-yeşilli kulüpten yapılan açıklamada, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un, deneyimli teknik direktör İrfan Buz ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Buz'un daha önce birçok Süper Lig takımını çalıştırarak başarılar elde ettiği aktarılan açıklamada, "Başkan Haçım İzol ve yönetim kurulunun kararı sonrası yapılan görüşmelerin ardından prensipte anlaşmaya varılan teknik direktör İrfan Buz, bugün Şanlıurfa'ya gelerek anlaşmaya imza attı. Akşam saatlerinde takımın antrenmanını yönetecek olan İrfan Buz, Gençlerbirliği karşılaşması ile Şanlıurfaspor kariyerindeki ilk maçına çıkmış olacak." ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN İZOL: İRFAN BUZ HOCAMIZ İLE BİRLİKTE YÜKSELİŞE GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçım İzol, anlaşmanın camiaya ve teknik direktör Buz'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Şanlıurfaspor'umuz her zaman en iyisini hak ediyor. Gerek deneyimi bakımından gerekse kamuoyunda karşılığı olan İrfan Buz hocamız ile birlikte yükselişe geçeceğimize inanıyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz bizim için çok önemli. Bir o kadar da taraftarımızı önemsiyoruz. Onun için bu haftaki Gençlerbirliği maçına tüm Şanlıurfa halkını bekliyoruz."