Şantiyedeki işçi konteynerinde yangın çıktı! İçeride sıkışan vinç operatörü yanarak hayatını kaybetti!

Antalya'da bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteyner bilinmeyen bir sebepten alev aldı. Hızla büyüyen yangında, konteynerin içinden çıkamayan 55 yaşındaki vinç operatörü Yılmaz Gezer, feci şekilde can verdi.

Şantiyedeki işçi konteynerinde yangın çıktı! İçeride sıkışan vinç operatörü yanarak hayatını kaybetti!

Manavgat ilçesine bağlı Sorgun Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinin, işçilere ait olan konteyner akşam saatlerinde alev aldı. Hızla büyüyen yangın başka bir konteynera sıçrarken, ihbar üzerine şantiyeye gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin yanguına müdahalesi başladı.

Şantiyedeki işçi konteynerinde yangın çıktı! İçeride sıkışan vinç operatörü yanarak hayatını kaybetti! - Resim : 1

Konteynerlerden bir tanesinin tamamen kullanılamaz hale geldiği yangının söndürülmesinin ardından, soğutma çalışması yapıldı. Yangında, konteynerda tek başına olan ve yangın esnasında içeride sıkışan 55 yaşındaki vinç operatörü Yılmaz Gezer'in, feci şekilde can verdiği belirlendi.

Şantiyedeki işçi konteynerinde yangın çıktı! İçeride sıkışan vinç operatörü yanarak hayatını kaybetti! - Resim : 2

Şantiyedeki işçi konteynerinde yangın çıktı! İçeride sıkışan vinç operatörü yanarak hayatını kaybetti! - Resim : 3

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri ve cumhuriyet savcısı tarafından olay yerinde gerekli incelemeler yapılırken, yanarak yaşamını yitiren vinç operatörü Yılmaz Gezer’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Şantiyedeki işçi konteynerinde yangın çıktı! İçeride sıkışan vinç operatörü yanarak hayatını kaybetti! - Resim : 4