Santos en çok ona güveniyor! Beşiktaş’ta derbinin kilidini Semih Kılıçsoy açacak!

Trendyol Süper Lig’in 28.haftasındaki derbi müsabakasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Beşiktaş’ın teknik direktörü Fernando Santos’un bu maçtaki en büyük kozu 18 yaşındaki genç futbolcu Semih Kılıçsoy olacak.

Santos en çok ona güveniyor! Beşiktaş’ta derbinin kilidini Semih Kılıçsoy açacak!

Trendyol Süper Lig’in 28.haftası derbi müsabakasına sahne olacak. Beşiktaş, 3 Mart Pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’ı ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Geride kalan 27 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyet sonucu 46 puanla dördüncü basamakta yer alan siyah-beyazlılar, sarı-kırmızılıların 26 puan gerisinde yer alıyor.

Santos en çok ona güveniyor! Beşiktaş’ta derbinin kilidini Semih Kılıçsoy açacak! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Şampiyonluktan oldukça uzaklaşan ve rotayı Türkiye Kupası’na çeviren Kartal, derbi zaferiyle hem taraftarını mutlu etmek hem de ligde elde ettiği 4 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmenin peşinde.

SANTOS’UN EN BÜYÜK KOZU SEMİH OLACAK

Siyah-beyazlı takımın Portekizli çalıştırıcısı Fernando Santos’un, Galatasaray karşısındaki en büyük kozu genç futbolcu Semih Kılıçsoy olacak. Bu sezon ligde 14 müsabakada görev alan ve son 10 maçta ise 9 gol, 1 asist kaydeden Semih, pazar günü de ileri uçta sarı-kırmızılı ağları sarsmak için mücadele edecek.

Santos en çok ona güveniyor! Beşiktaş’ta derbinin kilidini Semih Kılıçsoy açacak! - Resim : 2

Süper Lig’de takımının en skorer futbolcusu konumunda bulunan 18 yaşındaki oyuncu, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor filelerine 2 gol gönderirken, Hatayspor, Kasımpaşa, Karagümrük, Konyaspor ve İstanbulspor maçlarında da 1’er kez gol sevinci yaşadı.

SEMİH ATTIKÇA BEŞİKTAŞ KAZANIYOR

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’un gol sevinci yaşadığı 7 karşılaşmasının 6’sından galip ayrılırken, sadece Kasımpaşa’ya 3-1 kaybetti. Ayrıca söz konusu 6 müsabakanın 5’inde de ilk goller genç futbolcudan geldi.

Santos en çok ona güveniyor! Beşiktaş’ta derbinin kilidini Semih Kılıçsoy açacak! - Resim : 3

Hatayspor, Karagümrük, Trabzonspor, Konyaspor ve İstanbul maçlarının ilk gollerini atan Semih, siyah-beyazlıların 4-0 kazandığı Rizespor mücadelesinde takımının ikinci ve üçüncü gollerine adını yazdırmıştı.