Saplantılı takipçisinin mesajları sonrası Uraz Kaygılaroğlu soluğu mahkemede aldı

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun başı saplantılı takipçisiyle derde girdi. Hakaret ve tehdit içerikli mesajlara daha fazla katlanamayan Kaygılaroğlu, soluğu mahkemede aldı.

Saplantılı takipçisinin mesajları sonrası Uraz Kaygılaroğlu soluğu mahkemede aldı

Sosyal medya hesabına sıkça gelen saplantılı mesajlar nedeniyle Uraz Kaygılaroğlu'nun başı derde girdi. Yurt dışında yaşadığı iddia edilen Derya Ö. (40) isimli takipçisi ünlü oyuncuya hayatı zindan etti. Uraz Kaygılaroğlu'na tehdit ve hakared dolu mesaj atan takipçi ile ünlü oyuncu davalık oldu.

"CİNSEL HASTALIK KAPMANI, ÖLMENİ DİLİYORUM" 

Konuşulan iddialara göre Almanya'da yaşayan Derya Ö, Uraz Kaygılaroğlu'nu takıntılı haline getirdi. Ünlü oyuncuya kafayı takan kadın, 5 Haziran 2023 günü Kaygılaroğlu'na upuzun bir mesaj attı.

"Cinsel hastalık kapmanı diliyorum. Ölmeni diliyorum her gün. Senin psikopat olduğunu herkese söylüyorum. Beni yok etmeye çalıştın, benden intikam aldın. Yaptığında bir b*k olsa, ne biçim adamsın sen" tarzında mesajları gören ünlü oyuncu neye uğradığını şaşırdı.

BELALAR OKUYUP, BABALIĞINA LAF ETTİ 

Yazdıkları bununla da sınırlı kalmayan Derya Ö., iddiaya göre mesajların devamında "Haftada bir çocuğunu görüp reklam yapıyorsun, insanlar seni iyi baba zannediyor.

Hayvanlar bile senin gibi değil. Paran var diye her şeyi yapabileceğini zannediyorsun, Türkiye'nin pisliğisin, yurt dışında sana kimse bakmaz. Bana travmalar yaşattığını farkında mısın? Allah belanı versin. Hayatında hiç bir şey yolunda gitmesin. Sadece kötü şeyler olsun" şeklindeki mesajlarını sürdürdü.