Halıya sarılıp yola atılan cesedin kimliği belli oldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Pendik'te halıya sarılı bir vaziyette yola atılan cesetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olay anının kamera kaydına ulaşılırken, tv100'den Levent Albayrak'ın haberine göre cesedin kimliği de tespit edildi.

İstanbul Pendik'te geçtiğimiz günlerde işlenen kan dondurucu cinayetin yeni detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

HALIYA SARIP YOLA ATTILAR

İddiaya göre, plakası öğrenilemeyen bir araç sokağa gelerek halıya sarılı olan bir erkek cesedini yolun ortasına atarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki evlerde oturan vatandaşlardan yaşlı bir kadın halıya sarılı bir cesedin yola atıldığını fark etti.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ederken, Tv100'den Levent Albayrak'ın haberine göre, halıya sarılı bir vaziyette yola atılan cesedin kimliği tesit edildi.

O ANLARIN GÖRÜNTÜSÜ DE ORTAYA ÇIKTI 

İstanbul Pendik'te halıya sarılmış bir halde yola atılan ceset olayında, tüyler ürperten detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak cesedin sokağa atıldığı anlara dair güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde bir kamyonetle gelen şahıslar cesedi sokak ortasına atıp kaçıyor.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU! 

Levent Albayrak'ın haberine göre Pendik'te halıya sarılı bir vaziyette yola atılan cesedin, Özbekistanlı Umidillo Mirmahkhmudov’a ait olduğu ortaya çıktı.

Halıya sarılıp yola atılan cesedin kimliği belli oldu - Resim : 1