Ünlü çiftten beklenen açıklama geldi

Sürpriz bir şekilde evlenen şarkıcı Sıla ve Şef Hazer Amani, haklarında çıkan boşanma iddiaları üzerine ilk kez açıklama yaptılar. Çift ortak açıklamayla iddialara cevap verdi.

Ünlü çiftten beklenen açıklama geldi

Sıla ve Hazer Amani, haklarında günlerdir konuşulan iddialara yönelik ayrılık açıklaması yaptı. Ortak bir metin yayınlayan çift, 'boşanma kararı aldığımız doğrudur' dedi.

Evlerini ayırdıkları konuşulan ikiliden ayrılık açıklaması geldi. Sıla ve Hazer Amani açıklamalarında iddiaları teyit etti.. Avukatları aracılığıyla ortak bir metin yayınlayan ünlü çift boşanacaklarını doğruladı.

11 ay önce evlenen Sıla ve Hazer Amani boşanacaklarını şu sözlerle açıkladı: Sıla & Hazer Amani’nin basın açıklamasını aşağıda bilgilerilerinize sunarız;

“Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.