11 yıl önceki 'Adem' esprisi ortaya çıkan Serdar Kuzuloğlu'na tepkiler çığ gibi

“Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun ardından, 2011 yılındaki konuşması gündeme taşınan Serdar Kuzuloğlu'nun Adem esprisine tepki yağdı.

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun “Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada tepki topladı. Sosyal medyada okların hedefi olan Aksu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Tam da bu olayların ardından Serdar Kuzuloğlu'nun 11 yıl önce TEDx konferansında gerçekleştirdiği konuşmasına tepki yağdı.

Serdar Kuzuloğlu, konuşmasında “Adem, Tanrı’nın kendine bahşettiği cennet bahçesinde bir daha hiçbir insanoğluna nasip olmayacak hayat yaşamaktadır. Krallar gibi, Sezar gibi yaşamaktadır. Bir gün der ki Tanrı’ya: Tanrım, sıkıldım, bana bir arkadaş gönder. Tamam, uyu yavrum sen der Tanrı Adem’e. Adem’in kaburgasından hikâye bu ya, Havva’yı doğurmuş. Salak Adem, cennettesin oğlum, her şey ayağını altında. Ne bela arıyorsun? Bütün olay öyle başlar, Aptal!” ifadelerini kullanmıştı.

Hz. Adem ile ilgili bir espri yapan Kuzuloğlu, sosyal medyada gündem oldu.