Satışa çıktığı andan itibaren 350 bin sattı! Xiaomi'nin yeni modeli Redmi Note 12'ye ilgi büyük!

Tüm dünyada en çok tercih edilen akıllı telefonlardan biri olan Xiaomi markasına ait Redmi Note 12 modeli 27 Ekim'den itibaren satışa sunulmuştu. Yeni modele gösterilen büyük ilgi, şirketin yüzünü güldürdü.

Satışa çıktığı andan itibaren 350 bin sattı! Xiaomi'nin yeni modeli Redmi Note 12'ye ilgi büyük!

2020 yılında Türkiye'de lider telefon markası olan Xiaomi, adından söz ettirmeye devam ediyor. Gelişmiş teknolojisi ile dünya çapında bir üne kavuşan şirket, piyasaya kısa bir zaman önce sunduğu Redmi Note 12 modeli ile son günlerin konuşulan markası oldu. Orta üst segment olarak tanımlanan Redmi Note serisinin yeni üyesi şirketin yüzünü güldürdü. 

350 bin adetten fazla satış

Redmi Note 12 serisi, şimdiden ciddi bir kitleye ulaştı. Pek çok kişinin son dönemde en çok tercih ettiği telefon markası olan Xiaomi'nin Redmi Note 12 serisi satışa çıktıktan sonra 1 saat içinde 350 binden fazla sattı. 

Redmi Note 12, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro ve Redmi Note 12 Pro+ modellerinden oluşan seri özellikleriyle airal gemisi modellere kafa tutuyor. Özellikle serinin Pro+ modeli, kamera özellikleriyle adından söz ettiriyor.

Redmi Note 12 Pro+, OIS özellikli 200 megapiksel Samsung HPX kamerayla sahne aldı. İşlemci koltuğunda MediaTek Dimensity 1080’e yer veren model, panelinde üçlü kamera dizilimine yer veriyor. 200 megapiksellik ana kameraya 8 megapiksellik sensör ve 2 megapiksel macro lens eşlik ediyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel özçekim kamerası yer alıyor.

Satışa çıktığı andan itibaren 350 bin sattı! Xiaomi'nin yeni modeli Redmi Note 12'ye ilgi büyük! - Resim : 1