Savaşçı dizisinde baba oğlu canlandıracak olan Ediz Hun ile Tamer Karadağlı'dan ilk röportaj

Fenomen dizi “Savaşçı”da baba oğlu canlandıracak olan Türk sinemasının efsane ismi Ediz Hun ile ünlü aktör Tamer Karadağlı “Magazin Hattı” için bir araya geldi. İki star oyuncu hangi çarpıcı açıklamalara imza attı?

Fenomen dizi “Savaşçı”da 100. bölümden itibaren baba oğlu canlandıracak olan Türk sinemasının efsane ismi Ediz Hun ile ünlü aktör Tamer Karadağlı “Magazin Hattı” için bir araya geldi.

Ediz Hun dizinin Eskişehir’de çekilecek olmasının kendisi için sorun teşkil etmediğini belirtti.
81 yaşındaki usta oyuncu korona virüse karşı aldığı önlemleri sıraladı. Ediz Hun hayat vereceği Emekli Albay Gündüz Göktürk karakterini anlattı. Son olarak Cem Yılmaz’ın “Arif ve 216” filminde rol alan usta sanatçı, karakter için yaptığı ön hazırlıktan bahsetti.

Fiziğiyle yıllara meydan Okuyan Ediz Hun “Gençliğinizi neye borçlusunuz?” sorusuna esprili bir yanıt verdi. Ediz Hun, oğlunu canlandıracak olan Tamer Karadağlı’dan pozitif enerji aldığını ifade etti. Tamer Karadağlı, yaşadığı büyük heyecanı paylaştı.

Karadağlı, taş fırın erkeği Haluk karakterine hayat verdiği “Çocuklar Duymasın” sayfasını bir daha açmamak üzerine kapattığını vurguladı. Tamer Karadağlı’nın bir ara röportaj sırasında gözleri doldu.