Gelinim Mutfakta'da tüm yarışmacılar diskalifiye oldu! Gelin ve kaynanalar gözyaşlarına boğuldu

Kanal D ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının diskalifiye fragmanı şoke etti. İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta'da tüm yarışmacılar diskalifiye oldu! Gelin ve kaynanalar gözyaşlarına boğuldu

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D ekranlarında diskalifiye fragmanı ile merak konusu oldu. Seda Sayan'ın sunumu ile ekrana gelen yarışmada gelin ve kaynanalar hayatının şokunu yaşadı. Seda Sayan 'bu Gelinim Mutfak'ta bir ilk' diyerek alınan kararı duyurdu. Gelin ve kaynanalar 'kovulduklarını' öğrenince göz yaşlarına boğuldu.

Peki işin aslı nedir? İşte ayrıntılar

Gelinim Mutfakta'nın 01 Nisan 2021'de yayınlanan 674. bölümü tanıtım fragmanı ile izleyicisini şaşırttı. Seda Sayan yarışmanın finalinde 'yönetimin aldığı' kararı açıkladı. Ünlü sunucu gelin ve kaynanaların hepsine kapıyı gösterdi. Bazı kaynanalar fenalık geçirirken bazıları 'biz ne yaptık' diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

 

Gelinim Mutfakta'da tüm yarışmacılar diskalifiye oldu! Gelin ve kaynanalar gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

Seda Sayan: Sizden bunu hiç beklemezdim

Seda Sayan'ın yaptığı açıklamayı duyunca gelinler de ağlamaya başladı. Seda Sayın 'Sizden bunu hiç beklemezdim' deyince gelinler ve kaynanalar adeta yıkıldı. Seda Sayan 'diskalifiye kararı aldık' deyip isim saymaya başlayınca gelin ve kaynanalar soğuk duş yaşadı. 

Seda Sayan yarışmada yer alan Esra -Fatma Birinci, Aysun-Nurten Kuşatan, Seda -Nagehan Yılmaz ve Ayten Hatamova Gürüf-Neriman Gürüf çiftlerinin hepsinin diskalifiye edildiğini söyledi. Yarışmacılar ne olduğunu anlayamadan kendilerine kapıyı gösterdi. 

 Şoke olmuş bir halde stüdyonun kapısına yönelen yarışmacılar izleyiciyi de şaşırttı. Seda Sayan yarışmacılara, "Bana bunu yaşatmanızı beklemezdim. Dizlerimin bağı çözüldü konuşamıyorum. Benim sunduğum bir dönemde bunu yapmanız beni inanılmaz kırdı ve üzdü" sözlerini kullandı.

Seda Sayan şöyle devam etti:

-Hele Ayten sen beni çok şaşırttın, Aysun sen de bana büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Hepinizle arkadaşlarım konuşacaklar. Ama bu günü asla unutmayacağım ve unutmayacaksınız. Sizi buraya ben istedim ama hepiniz hayal kırıklığı yarattınız. Ne olduğunu herkes biliyor da izleyiciyi de üzmeyelim. Beni de ağlattınız ya... 

Yarışmacılar 'Biz ne yaptık Seda Hanım' diyerek durumu açıklamasını istedi. Seda Sayan tansiyonu daha da yükseltti ve sonunda '1 Nisan şakası' diye bağırdı. Gelin ve kaynanalar bu kez sevinçten ağladı. Kayınvalidelerden biri ise 'Böyle şaka olur mu ya' diyerek fenalık geçirdi. 

Gelinim Mutfakta'da tüm yarışmacılar diskalifiye oldu! Gelin ve kaynanalar gözyaşlarına boğuldu - Resim : 4