Twitter'da boykot edilen Yeşim Salkım'dan sert yanıt: Gerizekalılar!

TGRT ekranlarında yayınlanan Şeffaf Masa programının sunuculuğunu yapan Yeşim Salkım'ın programda sokak hayvanlarının tartışıldığı konuda yaptığı açıklama gündem oldu. Salkım Twitter'dan #yesimsalkımboykot etiketi ile kendini eleştirenlere çektiği videoda "Gerizekalılar" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medyanın gündeminde ünlü şarkıcı ve sunucu Yeşim Salkım yer aldı. Şeffaf Masa programının sunucusu Salkım, sokak hayvanlarının tartışıldığı konuda yaptığı açıklama sonrası Twitter'da #yesimsalkımboykot etiketiyle Türkiye gündeminde zirveye oturdu.

Programda uzmanlarla birlikte sokak hayvanları tartışmasında Salkım'ın  sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesi talebi sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Twitter'dan Salkım için, #yesimsalkımboykot etiketi açıldı. 

"ACILI BABAYA 'HELVASINI NASIL KARDINIZ' DİYE Mİ SORACAKTIM?"

Sosyal medyada boykot edilen ünlü sunucu çektiği bir video ile eleştirenlere tepki gösterdi. Salkım, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Evet son derece adil bir yayın yaptım. Sokaklardaki hayvanların rehabilitasyon merkezlerine alınmasını, orada bakılmasını ve bir yuvaya sahip olması gerektiğini, bunun için belediyeleri, İç İşleri Bakanlığını ve hükümeti göreve çağırdım. Acılı bağlanmış olan iki babaya da 'Helvasını nasıl kardınız?' diye mi soracaktım ha geri... Sizin ne düşündüğünüz benim umurumda değil."

"DOĞRU TEKTİR"

"Doğru tektir. Ben de doğru olanı yaptım. Benim kadar hayvanları seven insan zaten yoktur. Anladınız mı? Hayvan sevgisinin ne olduğunu sizden öğrenecek değilim ben" diyerek kendisini hayvan düşmanlığı ile itham edenlere yanıt verdi.