'Sefirin Kızı'ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'la anlaştı

Cem Yılmaz, dünyaca ünlü bir dijital platform için çekeceği ve ilk olarak Uraz Kaygılaroğlu ile el sıkıştığı “Erşan Kuneri” dizisi hakkında hangi açıklamaları yaptı? Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül’le ilgili neler söyledi?

Cem Yılmaz, dünyaca ünlü bir dijital platform için çekeceği “Erşan Kuneri” dizisinin çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kariyerinde ilk kez dizi çekecek olan Yılmaz, sosyal medyadan Uraz Kaygılaroğlu’yla çalışacağını duyurdu. Ünlü komedyen, Kaygılaroğlu ile toplantı yaparken paylaştığı fotoğrafların altına “Erşan Kuneri üzerine konuşuyoruz. Aktörlük” notunu düştü.

Yılmaz, haziran ayında çekeceği “Erşan Kuneri” dizisi için yaptığı çizimleri de şu bilgilerle paylaşmıştı:

“Evet sonunda...Erşan Kuneri’nin 1975-1978 arasında sinema macerasını anlatacağım. Erşan Kuneri dizisine başlıyorum. 2022’ye hazır olur. Önce biraz eskiz karalama ile başlar sonra etlenir, canlanır.”

Cem Yılmaz ofisinde yaptığı toplantı sonrası Uraz Kaygılaroğlu’yla beraber kapıda göründü. Yılmaz’ın elindeki baston dikkat çekti. Uraz Kaygılaroğlu, aynı zamanda koleksiyoner olan Cem Yılmaz’ın ofisinden elinde tabloyla çıktı. Bastonla yürüyen 47 yaşındaki Cem Yılmaz, çıkışta muhabirlere “Mutluyuz” dedi.

“Masumlar Apartmanı’nın başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Merve Dizdar’a da rol teklif ettiği konuşulan Yılmaz, “Erşan Kuneri” dizisinin diğer oyuncuları hakkında bilgi vermedi.
Uraz Kaygılaroğlu geçen pazartesi 2 sezondur Muğla’da çekilen “Sefirin Kızı” dizisinin kadrosundan ayrılmıştı.

“Sefirin Kızı”nda Engin Akyürek’le başrol oynayan Neslihan Atagül de geçen hafta geçirgen bağırsak sendromuna yakalandığı için diziye veda ettiğini açıklamış ve “Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var” demişti.

“Sefirin Kızı” dizisinde Neslihan Atagül’ün yerine Engin Akyürek’le 6 yıl önce de “Kara Para Aşk” dizisinde beraber kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün gelmişti. Uraz Kaygılaroğlu’na Neslihan Atagül’ün sağlık durumu soruldu. Başarılı oyuncu Muğla’dan yeni döndüğünü ve şimdilik dinlendiğini söyledi.

Öte yandan geçen haftalarda Uraz Kaygılaroğlu’nun menajerlik ajansında çalışan Gamze Okutucu’yla paylaştığı samimi poz kafaları karıştırmıştı. Okutucu, Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi sanıldı. Bunun üzerine ünlü oyuncu, aynı pozu yakın arkadaşlarıyla yeniden verdi ve sosyal medyada hızla yayılan aşk haberlerini ti’ye aldı. Bu durum bir anda akıma dönüştü. Enis Arıkan ve Berrak Tüzünataç gibi ünlü isimler de benzer pozlar verdi. Uraz Kaygılaroğlu, elindeki tabloyu Cem Yılmaz’ın hediye etmediğini de belirtti.