Sefirin Kızı'nı bırakan Neslihan Atagül'den flaş Tuba Büyüküstün yorumu

Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle “Sefirin Kızı” dizisinden ayrılan Neslihan Atagül ilk kez Magazin Hattı kamerasına konuştu. Ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında neler söyledi? Neslihan Atagül, “Sefirin Kızı” dizisinde yerine Tuba Büyüküstün’ün gelmesine ne yorum yaptı?  

Neslihan Atagül önceki hafta, iki sezondur başrolünü Engin Akyürek’le oynadığı “Sefirin Kızı” dizisinin kadrosundan ayrılmış ve yaptığı yazılı açıklamada sağlık sorunları yaşadığını belirterek “Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var” demişti.

Uzun süredir “Hadsiz” adlı dijital bir dergi çıkaran oyuncu hafta başı eşi Kadir Doğulu’nun ofisindeydi. Diziden ayrıldıktan sonra ilk kez Magazin Hattı kamerasına konuşan Atagül, “İki adım atınca yoruluyorum” dedi. Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle tedavi gören oyuncunun 45 kiloya kadar düştüğü konuşuluyordu.

Neslihan Atagül’ün ayrılık açıklamasının hemen ardından “Sefirin Kızı” dizisine “Mavi” karakteriyle Tuba Büyüküstün katılmıştı. Büyüküstün’e diziyi kabul etmesi için 2.5 milyon TL nakit para ödemesi yapıldığı ortaya çıkmıştı. Kadir Doğulu, üzerine titrediği eşi Neslihan Atagül’ün cipe yerleşmesine yardımcı oldu. Ünlü oyuncu çift, ekibimize el sallayıp evlerinin yolunu tuttu. Bağırsak sağlığı için tedavi gören 28 yaşındaki Atagül’ün elinde su şişesiyle dolaşması ve sık sık su içmesi dikkatlerden kaçmadı.