"Avuçlamak suretiyle beni elledi" diyerek tacize uğradığını söylemişti! Sefo'nun tacize uğradığı görüntüler ortaya çıktı

Ünlü rapçi Sefo, Almanya'da verdiği konserde bir kadın tarafından tacize uğradığını söyledi. "Avuçlamak suretiyle beni elledi" diyen Sefo'nun tacize uğradığı görüntüler ortaya çıktı.

Son dönemlerin çok konuşulan isimlerinden rapçi Sefo, Almanya'da konser verdi. "Bilmem mi?", "Isabelle" gibi şarkılarıyla adını geniş bir kitleye duyuran rapçi Sefo konser sırasında tacize uğradığını söyleyip yaşadığı kötü hisleri takipçileri ile paylaştı. Sefo, "Avuçlamak suretiyle beni elledi, hakkımı helal etmiyorum" sözleriyle dikkat çekmişti. Ünlü rapçinin taciz edildiği anlar ortaya çıktı. 

"O anı videoya almışım"

Konserde bulunan Ezgi isimli bir TikTok kullanıcısı, farkında olmadan Sefo'nun konserde bir kadının tacizine uğradığı anı kayda aldı. Hesabından Sefo'nun taciz edildiği anı paylaşan kullanıcı, "O anı videoya almışım" ifadelerini kullandı. Sefo da o anları Instagram hesabından yayınlayarak "İşte o an" notunu düştü.