Şehrin ortasında yürek hoplatan yangın. Şişli'de 7 katlı binada çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü

Şişli'de 7 katlı bir binanın çatı katında akşam saatlerinde çıkan yangın herkesi korkuttu. Rüzgarın etkisi ile kısa süre içinde büyüyen yangın çevredeki vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesi ile kısa süre içinde söndürüldü.

Şehrin ortasında yürek hoplatan yangın. Şişli'de 7 katlı binada çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü

Şişli'de 7 katlı bir binanın çatı katında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisi ile kısa süre içinde tüm çatıya yayıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile başarı ile söndürüldü. 

CAN KAYBI YAŞANMADI

Yangın, saat 22.00 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı binanın çatısında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek tüm çatıyı sardı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alarak kısa sürede söndürüldü.

Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın nedeniyle sokakta kısa süreli panik yaşandı. Öte yandan çatının alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Şehrin ortasında yürek hoplatan yangın. Şişli'de 7 katlı binada çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü - Resim : 1