Selçuk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Biz o uçakları uçuracağız, sen de takozları alır, sayarsın...

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sosyal medyadan yaptığı "Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz 'Kızılelma'yı, TCG-Anadolu'ya nasıl indirip kaldırırız' diye bakmaya gideriz. Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın..." açıklamasıyla yanıt verdi. t

Selçuk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Biz o uçakları uçuracağız, sen de takozları alır, sayarsın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TCG Anadolu'yla ortak tatbikat gerçekleştiren ABD'nin uçak gemisi USS Gerald R. Ford'da, Türk komutanlar ve subaylar ile birlikte teknik incelemelerde bulunan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile ilgili sözlerine Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım." diyerek yanıt verdi. 

"BİZ O GEMİYE 'KIZILELMA'YI TCG-ANADOLU'YA NASIL İNDİRİP KALDIRIRIZ' DİYE BAKMAYA GİDERİZ"
"Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz 'Kızılelma'yı, TCG-Anadolu'ya nasıl indirip kaldırırız' diye bakmaya gideriz." diyen Bayraktar, "Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın..." açıklamasında bulundu.